Regulament campanie “Luna februarie aduce reduceri”

Articolul 1. Organizatorul campaniei

Art. 1.1. Campania “Luna februarie aduce reduceri” (numită în cele ce urmează și ”Campania”) este organizată de SC Intersid SRL, cu sediul în Str. Parcul Tineretului nr. 1, sc. B, et. 2, ap. 6, județul Botoșani, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J07/399/2019, CUI RO6805913.

Art. 1.2. Decizia de derulare a campaniei promoționale conform regulilor din prezentul regulament (”Regulamentul”) este finală și obligatorie pentru orice participant la Campanie (”Participant”). Regulamentul oficial este întocmit și va fi făcut public conform legislației aplicabile din România. 

Art. 1.3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica oricare din condițiile stabilite în prezentul Regulament în perioada desfășurării Campaniei, din motive întemeiate, dar nu înainte de a anunța publicul despre aceste modificări.

 

Articolul 2. Denumire. Locul desfășurării. Durată

Art. 2.1. Campania promoțională poartă denumirea ”Luna februarie aduce reduceri”.

Art. 2.2. Campania promoțională se desfășoară pe teritoriul României, prin website-ul www.intersid.ro și prin comenzi la oricare dintre numerele de telefon sau email-uri ale Organizatorului.

Art. 2.3. Campania se desfășoară în perioada 1 februarie – 28 februarie 2022, în limita stocurilor disponibile. Cantitățile oferite spre vânzare în cadrul campaniei sunt toate cantitățile din stocul societății fără nicio limitare. 

 

Articolul 3. Produse participante la Campanie

Art. 3.1. Obiectul campaniei îl reprezintă articolele medicale, produsele de îngrijire personală, produse de îngrijire bebeluși, detergenți și alte articole și consumabile comercializate de Organizator ce pot fi achiziționate de pe www.intersid.ro.

 

Articolul 4. Dreptul și condițiile de participare

Art. 4.1. De această campanie beneficiază persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data începerii Campaniei și persoanele juridice, potrivit Art. 2.2. de mai sus, care achiziționează produsele menționate la Articolul 3.1.

 

Articolul 5. Modul de desfășurare a campaniei promoționale

Art. 5.1. Pentru clienții care achizitioneaza produse în valoare de 300 de lei (nu sunt incluse taxele adiționale precum: taxa de procesare, taxa de transport, taxa pentru plata numerar la livrare) în perioada 1 februarie – 28 februarie 2022, se va emite un cod de reducere valabil 90 de zile. Codul va asigura o reducere de 10% la următoarea comandă plasată de același client. Codul de reducere va fi aplicat întregului coș de cumparaturi (nu sunt incluse taxele adiționale).

Art. 5.2. Campania se cumuleaza cu alte oferte și reduceri în desfășurare la momentul achizitiei.

Art. 5.3. Produsele trebuie achiziționate de Participanți în perioada Campaniei de pe www.intersid.ro, prin comenzi telefonice sau prin email. 

Art. 5.4. Organizatorul campaniei nu va accepta ca formă de achitare a contravalorii produselor, plata prin tichete cadou sau orice altă formă de plată cu excepția celei agreate în ziua respectivă. 

Art. 5.5. Modalitățile de plată și de livrare din cadrul campaniei se vor realiza respectand conditiile în mod obișnuit. Acestea sunt disponibile aici : https://intersid.ro/transport-si-plata/ .

Art. 5.6. Returnarea produselor achiziționate se va realiza respectând condițiile de retur valabile în mod obișnuit, în afara Campaniei. Mai multe detalii despre returnarea produselor sunt disponibile aici: https://intersid.ro/retur-si-rambursare/ .

 

Articolul 6. Taxe și impozite

Art. 6.1. Organizatorul Campaniei este răspunzător de plata taxelor sau obligațiilor financiare, conform prevederilor legale în vigoare. 

Art. 6.2. Prezenta Campanie se desfășoară în scopul stimularii vanzarilor și loializarii clientului.

 

Articolul 7. Limitarea răspunderii

Art. 7.1. Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru pierderile, intarzierile sau orice alte probleme la înscrierea în Campanie, cauzate de furnizorul de Internet sau conexiunea la Internet a persoanei care dorește să participe. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa întreruperile/disfunctionalitatile neanuntate ale furnizorului de Internet sau blocarea accesului intern datorită aglomerării rețelelor pe perioadele de trafic intens care pot periclta participarea la campanie în perioada de desfășurare a acesteia. 

 

Articolul 8. Informarea participanților

Art. 8.1. Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant, putând fi consultat pe site-ul www.intersid.ro pe toată perioada de desfășurare a Campaniei. 

Articolul 9. Litigii

Art. 9.1. Orice reclamație având ca obiect Campania poate fi adresată în scris la adresa sediului social al Organizatorului specificată în acest regulament sau trimită pe email la [email protected] în termen de maximum 7 zile calendaristice de la data la care s-a produs evenimentul reclamat.

Art. 9.2. Eventualele neînțelegeri apărute între Organizator și participanții la campania promoțională se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.

 

Articolul 10. Întreruperea campaniei promoționale

Art. 10.1. Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe campania promoțională pe parcursul desfășurării acesteia, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare (afișare pe site, postări social media etc.)

Art. 10.2. În situația în care Campania este întreruptă/suspendată, Organizatorul va acorda beneficiile campaniei Participanților care au îndeplinit condițiile Campaniei până la data suspendării sau întreruperii, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament. 

 

Articolul 11. Dispoziții finale

Art.11. Prin participarea la Campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament. 
SC Intersid SRL

prin 

 

Delia Ianovici

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și fii primul care află reducerile, ofertele și noutățile despre articole medicale, consumabile medicale si multe altele