Echipamente si consumabile medicale

Orice cabinet medical, spital sau laborator are nevoie de toate resurse posibile pentru a oferi tratamente corespunzatoare pacientilor sai.

Scopul nostru este sa oferim solutii eficiente pentru dotarea acestora cu echipamente si consumabile medicale la preturi accesibile.

Nu venim doar in ajutorul domeniului medical, ci si in ajutorul fiecarui individ care are nevoie de produse profesionale.

Calitate si preturi competitive

Profesionalismul si grija fata de clienti ne preocupa de peste 25 de ani. De aceea de-a lungul timpului am extins gama de produse, pastrand calitatea si tarifele competitive conform cerintelor clientilor nostri.

echipamente si consumabile medicale

25 de ani de experiență

In 1994, am inceput calatoria Intersid avand ca obiect principal de activitatea importul si distributia de aparatura si consumabile medicale. Loialitatea fata de clienti si legaturile stranse cu furnizorii de pe piata ne-au motivat sa devenim mai buni in fiecare an si sa muncim pentru a acoperi cat mai multe din nevoile domeniului medical.

  • In 2004 am inaugurat un nou sediu al firmei Intersid.
  • Incepand cu 2007, Intersid a devenit unic distribuitor al centrifugelor si produselor StatSpin LTD – SUA. Acest producator de centrifugi inovative si produse pentru analize sangvine se afla pe piata de peste 20 de ani.
  • In 2008, Intersid a obtinut in urma unui audit riguros, certificatul ISO 9001. Acesta defineste modul in care functioneaza o organizatie pentru a indeplini cerintele clientilor si partilor interesate.
  • Tot in 2008, Intersid a devenit unic distribuitor al firmei Proges Plus Franta. Intersid ofera sisteme de monitorizarea si control al temperaturii, de pastrare, depozitare si transport al produselor sanguine (HACCP – hazzard analysis critical controls point).
  • In 2019, se alatura o echipa noua, iar Intersid capata o infatisare moderna. Totodata, se adauga la lista de prioritati, confortul clientilor. Astfel, se lanseaza magazinul online www.intersid.ro cu o gama variata de produse farmaceutice, echipamente si consumabile medicale.

In continuare, muncim pentru a ramane un partener de incredere pentru clientii nostri.

Abonează-te la newsletter

Abonează-te la newsletter și fii primul care află reducerile, ofertele și noutățile despre articole medicale, consumabile medicale si multe altele