Metoda

Performanta Garantata

Performanta Garantata

Interesul in testarea POC este intr-o continua dezvoltare. O explicatie ar fi ca diagnosticarea, tratamentul si cercetarea beneficiaza de posibilitatea obtinerii rezultatelor cat mai repede cu putinta. Avand in vedere importanta lor, este esential ca rezultatele testelor sa nu fie numai imediate dar si corecte. Sistemele de testare POC mai putin precise produc rezultate care pot varia pana in punctul in care diagnosticul se complica si pot duce la adevarate provocari in decizia tratamentului. Sistemele care au o eroare de masura constanta pot chiar rata punctul critic, ducand la o interpretare gresita a starii pacientului. Singurele sisteme de incredere care protejeaza sanatatea pacientilor si reputatia ingrijitorilor sunt furnizate de HemoCue prin Performanta Garantata.

HemoCue furnizeaza siguranta cand este vorba POCT. Firma a pus in miscare trendul testarii POC acum mai bine de douazeci de ani. A facut asta stiind ca acuratetea clinica era singurul rezultat acceptabil. Testarea POC cu calitate de laborator a fost dintotdeauna baza concentrarii afacerii. Resursele sunt dedicate scopului ceea ce inseamna ca firma produce sisteme de testare care sunt cel putin extraordinare. Asemenea sisteme se obtin prin potrivirea exactitatii tehnicii cu exactitatea productiei. De aceea fiecare sistem livrat este sigur pana la cei mai fini parametri – cinci puncte care alcatuiesc Performanta Garantata.

Sistemele HemoCue pentru POCT cu Performanta Garantata ating o precizie si acuratete exacte cu laboratorul central. Aceasta se garanteaza prin siguranta ca toate instrumentele si micro-cuvele care pleaca din fabrica indeplinesc sau exced specificatii riguroase privind:

  1. Variatii in cadrul lotului;
  2. Variatii intre loturi;
  3. Calibrare;
  4. Variatii intre instrumente;
  5. Variatii ale intregului sistem.

Instrumentele calibrate din fabrica nu necesita ajustari sau recalibrari iar cuvele sunt produse fara nici o variatie semnificativa intre loturi. Folosite corespunzator, sistemele HemoCue furnizeaza rezultate consistente, ca de laborator in cadrul POC.

 

 

Performanta Garantata pentru sistemele HemoCue Hemoglobina

 

Performanta Garantata pentru sistemele HemoCue Glucoza 

 

 

Measuring blood glucose: Practices, pitfalls and priorities este o monografie scrisa de

Profesorul Sir K George MM Alberti, director national al Emergency Access si Profesor emerit al Universitatii de Medicina Newcastle Medical School, si de catre

Profesorul Jacky Burrin, profesor la Experimental Endocrinology William Harvey Research Institute Queen Mary University of London.

Lucrarea abordeaza toate aspectele delicate legate de analiza glicemiei. Profesorul Alberti mentioneaza: Sistemele HemoCue pentru determinarea glicemiei in sange combina precizia, acuratetea laboratorului cu obtinerea unui rezultat rapid si usor.

 

Performanta garantata in Terapia Intensiva

 

Performanta garantata in screening de diabet  

 

 

Performanta Garantata la nou-nascuti