Terapie intensiva

Terapie intensiva

Hemoglobina

În sectiile de urgenta, sali de operatie si sectiile de terapie intensiva, este necesara cunoasterea imediata a valorii hemoglobinei pacientului. Sistemul HemoCue Hemoglobin, prin trei pasi simpli, furnizeaza un rezultat exact al hemoglobinei în 60 de secunde. Poate fi estimata pierderea de sânge, poate fi redus dramatic timpul de luat decizii, exista potentiale reduceri de mâna de lucru (atât în eliminarea personalului care transporta probele la laborator, cât si timpul tehnicienilor) si rapiditatea efectuarii testului toate acestea pot scadea factorii pre-analitici.

Glucoza
În sectiile de urgenta, sali de operatie si sectiile de terapie intensiva, obtinerea cu acuratete si rapiditate a valorilor glucouei este cruciala. Valori extreme ale hematocritului sau pO2, ca si numeroase medicamente sunt un fapt comun în mediul terapiei intensive. Acesti factori sunt considerente importante în alegerea metodei de determinare a glucozei.

Usor de folosit, exacte si precise, sistemele HemoCue Glucose furnizeaza profesionistilor din terapie intensiva valori ale glucozei în care se poate avea încredere.