Obstetrica-Ginecologie

Obstetrica- Ginecologie

Hemoglobina
Multe dintre femei sufera de anemie, în special datorita sarcinii si ciclurilor menstruale abundente, fibroame hemoragice sau endometrioza. Pentru a detecta prezenta anemiei si evalua severitatea acesteia, tot ceea ce este necesar este masurarea hemoglobinei. Prin folosirea sistemului HemoCue Hemoglobin rezultatele sunt furnizate timp în care pacientul este înca acolo, si daca anemia este detectata, pot fi recoltate probe pentru teste suplimentare de laborator pe parcursul aceleiasi programari. Când anemia se datoreaza deficientei de nutritie, hemoglobina singura furnizeaua o indicatie sigura referitor la raspunsul la tratamet.

Glucoza
Diabetul gestational a fost descris ca o boala ascunsa. Afecteaza 2 – 4% din femeile însarcinate, dar, desi este tratabila, de multe ori ramâne nediagnosticata. Când se face screening pentru diabetul gestational, masuratorile glucozei trebuie sa fie exacte si precise pentru a asigura o sensibilitate si o specificitate mare.

Sistemele HemoCue Glucose, cu o excelenta acuratete si precizie, pot fi folosite la screeningul si dignosticarea diabetului gestational. Analiza imediata cu HemoCue elimina erorile datorate glicolizei si cresc siguranta pacientului.